Hopp til innhold

Lokale toner på scenen

Dette blir en helaften med kun lokale band. På scenen denne kvelden, lørdag 8. juni, står Hestehov og Madeleine's Corner. Dette er siste konsert før vi tar sommerferie her på Pakkhuset Årnes.

Madeleine's Corner ble stiftet i 2019 og består av Madeleine Damstuen Wang på vokal, Kenneth Aarmo på Gitar, Arne Wang på gitar og vokal, Thor Fremmerlid på keys, Knut Follerås på bass og Ole Amundsen på trommer og vokal. I tillegg har de meg seg Hanne Sørby på kor.

I 2023 ga de ut flere singler, låtene er av sjangeren roots preget pop. I tillegg til egenkomponerte låter spiller bandet coverlåter.

Madeleine's Corner

De holdt sin første konsert på Nes kulturhus i 2019, deretter satt covid en pause på konsertene men bandet jobbet videre med innspilling av egne låter og hadde deretter en slippkonsert høsten 2023.

Hestehov er et band som startet opp i 2023 som lager sine egne skrevne låter, men som også spiller cover live på scenen. Sommeren 2023 slapp dem sin første låt «Menneskelige sjeler» med musikkvideo spilt inn i hjemkommunen Nes. Senere på høsten kom den andre låten «Styrke våre bånd» med vokalist og korist Betina Melody. Hetsehov består av Mathias Norum (Vokalist/Gitarist), Kevin Andre Vestli (Vokalist/Gitarist), Betina, Melody Olsen (Vokalist/Korist) og Martin Tollhaug Røstad (Trommeslager)

Stilen de spiller er en blanding av visepop, country og rock.

Hestehov

Madeleine's Corner

122 - visninger 1 - idag