Hopp til innhold

Her blir det fullt hus og stormende jubel

  • Når Crystal Heart kommer til Pakkhuset på Årnes lørdag 1. juni, blir det fullt hus. Det er allerede solgt mange billetter, så det kan lønne seg å kjøpe på forhånd for å være sikret å komme inn. Det sier leder i Nes Bluesklubb, Henrik Stefansen.

Nes-bandet Crystal Heart trekker alltid fullt hus når de spiller på Pakkhuset. Det går lenge mellom hver gang de spiller konserter og derfor er det ekstra hyggelig å ønske velkommen til en live-kveld som både byr på gamle kjente låter, men også noen nye.

TILBAKE PÅ PAKKHUSET: Crystal Heart er tilbake på Pakkhuset, og da blir det fullt hus.

For de som ikke kjenner Chrystal heart, så spiller de Country Rock og Pop rock med sting. Gode, kjente låter som det også er mulig å danse etter. De har holdt på i over 30 år og musikken er fra flere tiår.

Medlemmene i bandet er vokalist/gitar:Terje Schau, gitar/sang: Arne Wang, bass/kor: Torkil Røseid, trommer/kor: Magne Tollhaug, keyboard /kor: Atle Bjørklund og Trond Hansen.

132 - visninger 2 - idag