Hopp til innhold

Et blues-monster på Pakkhuset

Monster Mike Welch fra Boston, USA har turnert verden rundt med sitt bluesband i tre tiår. Nå kommer han til Årnes. Han starter showet på Pakkhuset 27. april allerede kl 21.00 før Ronny Aagren og hans band avslutter kvelden.

Lørdag 27. april blir det storfint besøk på Pakkhuset. Da kommer super-gitarist Monster Mike Welch fra Boston, USA til Årnes med fullt band. Welch går på scenen allerede kl 21.00. Denne kvelden får du også oppleve Ronny Aagren og hans band. Dette blir trolig en av de største blues-begivenhetene du kan oppleve i området her i år.

Monster Mike Welch har turnert verden rundt i tre tiår allerede. Navnet «Monster» var det for øvrig Dan Aykroyd som ga han allerede som 13-åring, etter at Ghostbuster-stjernen hadde hørt han spille. Monster Mike har gitt ut en rekke album, vunnet flere Blues Award priser og spilt inn plater med blant andre Ronnie Earl og Johnny Winter. Det er med andre ord en av de store på blues-himmelen som finner veien til Årnes denne lørdagen.

Ronny Aagren og hans band har tilhold i Lillestrøm. Aagren har også en lang karriere bak seg, med turneer både i Norge og i utlandet.Han kjøpte sin første gitar, en svart Ibanez Les Paul i 14-årsalderen. Den spiller han fortsatt slide på i dag. Inspirert av de første Delta blues-artistene som Robert Johnson og Blind Willie Johnson, deretter The Fabulous Thunderbirds, Ry Cooder og andre, har Ronny gjennom årene utvikldet sin egen særegne lyd.

Ronny Aagren avslutter kvelden etter amerikanske Monster Mike Welch og hans band.

Bandet han har med seg på Pakkhuset, samlet han allerede i 2016. Det består, i tillegg av Aagren selv på vokal og gitar, Roar Paulsberg på bass, Alexander Johnsen på keyboard og Ole-Christian Rydland på trommer.

Ronny Aagren representerte Norge i International Blues Challenge 2019 i Memphis Tennessee.

615 - visninger 1 - idag