Hopp til innhold

Et av Europas beste bluesband

Lørdag 3. februar kommer et bluesband som mange påstår at dette er Europas beste til Pakkhuset på Årnes. I 25 år har tyske Bonita & the Blues Shacks turnert verden med sin svingende blues. Men før de går på scnenen, drar JT Lauritsen & The Buckshot Hunters i gang showt.

BB & the Blues Shacks spiller en blanding av blues og soul som det er fullt mulig å danse til. De har store forbilder som B.B King, T-Bone Walker og Little Milton, men klarer samtidig å lage moderne tolkninger av de gamle klassikerne som fasinerer publikum. Til Pakkhuset har de også med seg vokalisten Bonita.

SVINGENEDE OG DANSBART: Tyske BB & the Blues Shacks turnerer verden med sin svingende blues.

Bandet består av fem profesjonelle musikere: Michael Arlt, sang og munnspill, Andreas Arlt, gitar og sang, Henning Hauerken, kontrabass og elbas, Fabian Fritz, piano, orgel og sang og Andre Werkmeister, trommer og sang.

Så langt har bandet spilt over 2000 konserter over hele Europa, USA, Australia og Russland.

Jan Tore Lauritsen er fra Lillestrøm og hadde sin første spillejobb som 14-åring. Sammen med bandet The Buckshot Hunters har de flere plateutgivelser bak seg. De er nå et av de mest anerkjenet blues-bandene i Norge, men har også turnert så langt unna som i Australia. I tillegg til Jan Tore på vokal, trekkspill, Hammond-orgel og munnspill, er følgende med i bandet: Arnfinn Tørrisen - gitar, Jon Grimsby - trommer, perkusjon og vokal, Ian Fredrick Johannesen - gitar og Morten Nordskaug - bass og vokal.

To fantastiske band på esamme kveld på Pakkhuset. Her bør det bli mye folk.

419 - visninger 2 - idag