Hopp til innhold

Romjulsfest med hæla i taket

Den tradisjonelle romjulsfesten på Pakkhuset 30. desember byr på både Nes-bandet Dukes of November og LOFT som spiller dansbar irsk, amerikansk og norsk folkrock. LOFT, som har sitt opphav på Skarnes, er et utpreget liveband med erfarne musikere som skaper høy stemning og gir en uimotståelig trangt til å danse. Denne gang kan det lønne seg å kjøpe billetter på forhånd, for på romjulsfesten pleier Pakkhuset å være helt fullt.

HER BLIR DET FEST: Når LOFT spiller opp sin amerikanske, irske, norske og svenske folkemusikk blandet med rock på Pakkhuset i jula, blir det vanskelig å sitte stille. Foto: LOFT

Loft består av erfarne musikere som har deltatt i en rekke prosjekter. Inspirasjonen er hentet fra band som spiller amerikansk, irsk, norsk og svensk folkemusikk blandet med rock. Det er bredde i LOFTs repertoar. De spiller omarrangert folkemusikk, countryrock og låter av blant andre Lindisfarne, Fairport Convention, The Pogues, Steve Earl, Johnny Cash og Dubliners.

Besetningen består av solide musikere med bakgrunn fra ulike norske band. Besetningen består av Lars Ihler på fele, Finn Lilleseth på trommer og vokal, Hans Petter Aamodt på mandolin, gitar og vokal, Jan Eirik Hallingskog på bass og vokal, Kjell Ola Aamodt på fløyter, trekkspill, keyboards, strengeinstrumenter og kor og Paul Larsson på gitar og vokal.

Nes-bandet Dukes of November er relativt nytt. Men nytt og nytt. Bandet er satt sammen av flere dyktige Nes-musikere vi kjenner fra tidligere. Her finner vi blant andre Svein Nordli på gitar og sang, vokalist Jane Sollien, Terje Hoemsnes på trommer, Tore Søgård på bass og Olav Mæhlum på keyboard.

  • Musikken vår faller inn under fanen Americana og Roots. Vi framfører låter av blant andre Beth Hart, Randy Newman, Maren Morris og Joan Osborne, sier Olav Mæhlum.

Dukes of November går først på scenen, så vær tidlig ute for å få med deg dette spennende Nes-bandet.

468 - visninger 2 - idag