Hopp til innhold

Et stjerneskudd på blueshimmelen

"Det är inte alla gånger man hoppar ur skorna, men när jag såg Lisa första gången, var det nära", skrev anmelderen i Jefferson Blues Magazine etter at han hadde hørt Lisa Lystam og hennes Familiy Band første gang.

Siden den gang har Lisa Lystam og hennes Family Band blitt Sveriges mest populære og bookede bluesband. Lørdag 18. november står de på scenen på Pakkhuset på Årnes.

Lisa Lystam Family Band er blitt en stjerne på blues- og roots-himmelen i Skandinavia og er nå Sveriges mest populære bluesband.

Lisa Lystam Family band har spilt for fulle hus på Pakkhuset før. De som fikk med seg en av de opplevelsene kommer helt sikkert tilbake for å høre mer denne gang.

Musikalsk er det mer enn bare ren blues. Bandets repertoar har solide røtter i tradisjonell blues med et moderne uttrykk, de framfører selvskrevne låter og gamle perler fra 30-tallet.

- Vi forsøker å ta bluesen til vår generasjon, og se den fra vårt perspektiv, sier Lisa Lystam selv. Svenska Dagbladet skriver: «Lisa Lystam är en utmärkt sångerska. Som vokalist står hon i centrum men det är gruppens samlade insats som verkligen imponerar”.

Bandet består av: Lisa Lystam (vokal og munnspill), Patrik Thelin (trommer), Mattias Gustafsson og Fredrik Karlsson (gitarer), Johan Sund (bass).

568 - visninger 2 - idag