Hopp til innhold

Crystal Heart endelig tilbake på Pakkhuset

Det er ett år siden gutta i Crystal Heart sto på scenen foran et fullsatt Pakkhus. Nå er gutta endelig klare for Pakkhuset igjen. Det skjer lørdag 28. oktober og blir en av høstens store musikk-begivenheter på Årnes. Vi forventer fullt hus. Det er allerede solgt mange billetter.

FULLT HUS: Vi venter fullt hus lørdag 28. oktober, når Crystal Heart entrer scenen på Pakkhuset etter ett års fravær. Foto: Rune Korsvoll

– Vi gleder oss. Det er alltid stor stemning på Pakkhuset. Nå er det lenge siden vi har spilt der, så dette kommer til å bli skikkelig morsomt, sier Arne Wang, en av frontfigurene i bandet. Han forteller at bandet har noen nye låter og mange gamle slagere på programmet når de entrer scenen på Pakkhuset.

For de som ikke kjenner dette Nes-bandet fra før, så er de Country Rock og Pop rock med sting som står på repertoaret. Gode, kjente låter som det også er mulig å danse etter. Medlemmene i bandet er vokalist/gitar: Terje Schau, gitar/sang: Arne Wang, bass/kor: Torkil Røseid, trommer/kor: Magne Tollhaug, keyboard /kor: Atle Bjørklund og Trond Hansen.

345 - visninger 1 - idag