Hopp til innhold

Starter høsten med et smell

Høstprogrammet for Pakkhuset på Årnes er klart. Lørdag 2. september smeller vi i gang med en «50s Night» med Toini & the Tomcats og Nes-gruppa The Runaway Boys. Vi starter med andre ord høsten med et smell.

RÅ OG RYKENDE ROCK: Med frontfigur Toini Knudtsen lover Toini & the Tomcats en kveld du vil huske på Pakkhuset 2. september.

Toini & the Tomcats, med frontfigur Toini Knudtsen, har helt siden 1991 vært blant de aller beste norske rockabilly-bandene. Men de spiller mer en ren rockabilly. De blander jazz, punkt og ska med klassisk 50-tallsrock til musikk som både er hørbar og dansbar. Her blir det både låter med full fres og roligere ballader som denne.

Toini & the Tomcats: Charity

Siden starten har de sluppet seks CD-er med eget repertoar. De har turnert Norge, Sverige, Danmark, Finland, Holland, England og USA. Denne opplevelsen vil du ikke gå glipp av.

På scenen på Pakkhuset denne kvelden får du også se og høre de tre Nes-gutta i The Runaway Boys. Her blir det ekte og rykende rockabilly med låter hentet fra alt fra Straycats til Johnny Cash. Bandet består av Tony Vavik, Rune Holt og Harald Olsen. Dørene åpner som vanlig kl. 20.00.

763 - visninger 1 - idag