Hopp til innhold

En kveld du vil huske lenge

Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av på Pakkhuset. Da får vi Amund Maarud med venner på scenen. Og venner betyr denne gang Bonnie and The Jets med Dagfinn Hjorth Hovind og Marius Lien med band.

Det blir med andre ord mange musikere fra Nes lørdag 11. mars. Amund Maarud trenger neppe noe nærmere presentasjon. Han er en av Nores største innen blues og har hatt stor suksess i mange forskjellige sammensetninger. I det siste med en litt annet musikkgenre sammen med Lucky Lips.

  • Det blir fint å kunne spille i Nes igjen. Jeg gleder meg til å komme på Pakkhuset, sier Amund.

På Pakkhuset denne kvelden kommer også Marius Lien med band. Også han innfødt nesbu som har etablert seg som en av Norges beste gitarister.

Og sist men absolutt ikke minst kommer Dagfinn Hjorth Hovind (også fra Nes) med Bonnie and The Jets. For de som ikke har fått med seg suksessen til dette eminente soul/rock bandet, så appellerer deres musikk til alle som har eller har hatt et forhold til de gamle vinylplatene fra 60 og 70-tallet.

De har gitt ut et album der Caroline «Bonnie» Bonnet har skrevet de fleste låtene, mens Dagfinn Hjorth Hovind har stått for produksjonen.

Dette er en kveld du kommer til å huske lenge, så løp og kjøp billetter.

721 - visninger 1 - idag