Hopp til innhold

Knallstart på det nye året

Vidar Busk & His True Believers og det nye Nes-bandet Dukes of November sørger for en knallstart på det nye året når de entrer scenen på Pakkhuset på Årnes lørdag 4. februar.

ORIGINAL BESETNING: Vidar Busk kommer til Pakkhuset med den originale "& His True Believers"-besetningen fra 90-tallet. Det betyr blues av høyeste klasse. Men før entrer scenen, blir det et spennende møte med det nye Nes-bandet Dukes of November.

Etter flere ulike bandkonstellasjoner, inkludert Elvis Presley tribute-show for fulle hus sammen med Stephen Ackles og Paal Flaata de seinere årene, har Vidar busk det siste året turnert med den originale besetningen fra 90-tallet. Alle er blant de dyktigste musikerne i Norge på sine instrumenter. Konserten på Pakkhuset med «His Ture Believers» kan dermed bli en opplevelse av de sjeldne.

Med i reunion-besetningen er pianist og gitarist Johnny «Guitar» Augland, også kjent fra sin tid med artister som Louisiana Red og Good Time Charlie. Munnspilleren Arne Fjeld Rasmussen og bassisten Rune Endal (ex. Vazelina Bilopphøggers) fra originalbesetningen er med. Trommeslageren Alexander Pettersen har kommet inn i bandet på et noe seinere tidspunkt.

Før Vidar Busk går på scenen, får vi stifte bekjentskap med det nye Nes-bandet Dukes of November. Men nytt og nytt. Bandet er satt sammen av flere dyktige Nes-musikere vi kjenner fra tidligere. Her finner vi Svein Nordli på gitar og sang, vokalist Jane Sollien, Terje Hoemsnes på trommer, Tore Søgård på bass, Olav Mæhlum på keyboard.

  • Vi har øvd sammen i to-tre år, men hatt få opptredener på grunn av korona. Musikken vår faller inn under fanen Americana og Roots. Vi framfører låter av blant andre Beth Hart, Randy Newman, Maren Morris og Joan Osborne, sier Olav Mæhlum.

Dukes of November går først på scenen, du være tidlig ute for å få med det dette spennende, nye bandet.

Billettene kjøpes via nbc.hoopla.no/sales.

899 - visninger 1 - idag