Hopp til innhold

Romjulsfest med Hilljacks

Fredag i romjula er det klart for årets romjulsfest på Pakkhuset på Årnes. Og hvilken fest. På scenen står Hilljacks fra Brårud – ett av Norges beste countryband – med fantastiske Karina Kvernes som vokalist. Her er det bare å holde på hatten og ta på dansesko.

Etter to år med korona og avlyste fester, er det med stor glede vi ønsker Hilljacks tilbake til Pakkhuset på Årnes og den tradisjonelle julefesten. Hver gang Hilljkacks spiller her blir det fullt hus.

HOLD PÅ HATTEN: Med Hilljacks på scenen på Pakkhuset, er det klart for romjulsfest med stor F.

For dere som ikke kjenner Hilljacks så er det ett av Norges beste countryband og har base på Brårud i Nes.

Musikalsk har Hilljacks en forkjærlighet for tradisjonell, dansbar country og har låter fra alle tiår på repertoaret. Kravet er at uansett låtvalg skal det kunne spilles "live" og låte country. Bandet henter mange av låtene fra artister som Alan Jackson, George Jones, Tanya Tucker, Travis Tritt, Martina McBride og Vince Gill. De skriver i tillegg en del låter selv. Utover selve musikken legger Hilljacks mye tid og energi i ett tett og godt kor og bred instrumentering med både mandolin, trekkspill, pedal steel gitar og munnspill.

Bandet, som består av Karina Kvernes - vokalist/kor, Cezar Zavate – vokalist/kor, gitarer, Paul Gannon – gitar/kor/munnspill, Jon Kristian Halden – trommer, Morten Schau – bass og Ståle Kvernes - kor/gitarer/mandolin/pedalsteel/munnspill, har hatt svært mange spillejobber over hele Norge i år.

Forrige gang var det lang kø av festglade mennesker utenfor, som ville sikre seg noen av de 50 billettene vi har til salgs i døra.  Det blir fullt hus, så det kan absolutt lønne seg å kjøpe billetter på forhånd.

545 - visninger 1 - idag