Hopp til innhold

Ti års jubileum med Albrigtsen og Westby Bluesband

Det er allerede ti år siden Pakkhuset på Årnes åpnet dørene. Dermed er det tid for feiring. Lørdag 3. desember kommer Steinar Albrigtsen trio og Westbye Bluesband for å sette fart på feiringen. Albrigtsen kjenner de fleste som en av Norges dyktigste singer-songwritere med flere store hits. Westby Bluesband tar oss tilbake til sydstatenes røykfylte bluesbuler på 30-40 og 50 tallet.

STJERNER: Steinar Albrigtsen og kona Monica Nordli utgjør kjernen i en trio som gir oss en variert, musikalsk blanding av Albrigtsens største hits, ispedd nye låter fra Nordli.

Det har vært mange fulle hus og stormende jubel siden den første konserten på Pakkhuset i desember 2012. Dette er blitt et sted der både lokale band og internasjonale stjerner har spilt, til glede ikke bare for nesbuer men også for mye folk fra kommunene rundt.

Først ut på scnenen denne lørdagen på Pakkhuset er Steinar Albrigtsen trio, med Steinar og kona Monica Nordli som frontfigurer.

Mange kjenner Albrigtsen for låter som  "She belongs to the rain", noen vil kjenne ham for samarbeidet med Jørn Hoel og "Beaches of Rio" med Tom Pachecho. Det er blitt 17 plateutgivelser, med sjangre som spenner fra country og blues til singer-songwriter. Live presenterer artistene en variert, musikalsk blanding av Albrigtsens største hits, ispedd nye låter fra Nordli. Tilsett en porsjon Nordnorsk humor, litt lun Telemarks-melankoli, så har du oppskriften på en trivelig aften.

EKTE BLUES: Westby BLuesband, med frontfigur Geir Westby, har begeistrert gjestene på Pakkhuset tidligere med sin rotekte blues fra sydstatenes røykfylte bluesbuler på 30-40 og 50 tallet.

Westby Bluesband har spilt på Pakkhuset tidligere med stor suksess. Bandet covrer ikke bluesen, men de hyller den med en musikalitet som få gjør etter dem. Ikke bare med gamle klassikere, men også med egne låter som fører publikum tilbake til sydstatenes røykfylte bluesbuler på 30-40 og 50 tallet.

Bandet består av Geir Arne Westby (gitar-sang) , Espen Holtan (bass) og sist, men ikke minst Jonathan Bryntesson på trommer. Disse tre spiller blues på en slik måte at de gamle mestrene ville vært stolte over å høre det. Bandets medlemmer har lang fartstid, og enkeltvis har de vært backing-musikere for mange kjente artister i Norge og Sverige.

538 - visninger 1 - idag