Hopp til innhold

Friendship feirer 50 år på Pakkhuset

I 50 år har de holdt sammen. I 50 år har de kost seg med å spille musikk fra gamle helter som Santana, Creedence og de andre store bandene fra 70 og 80-tallet. Lørdag 19. november feirer Friendship 50 år på Pakkhuset. Litt gråere i håret – for de som fortsatt har – men betydelig stødigere på gitar, trommer orgel og munnspill, enn de var den gang de spilte sine første låter i Vormsund på begynnelsen av 1970-tallet


Alle de fem medlemmene i Friendship har røtter i Vormsund. Etter 50 år er det tid for feiring. Du er invitert. På Pakkhuset blir det en reise tilbake til 70 og 80 tallet med musikk fra mange av de store heltene på den tiden.

Friendship hadde sin første spillejobb på Vormsund barneskole i 1972 og spilte over hele Norge fram til 1978. De siste årene har de spilt på hobbybasis, ifølge eget utsagn. Men de lever opp til navnet. Bandet består av de samme medlemmene i dag som da det startet på begynnelsen av 70-tallet: Knut Asbjørn Pedersen (bass), Tore Søgård (gitar/orgel), Frank Nordlund (munnspill), Jens Olsen-Ruud (gitar/kor) og Pål A. Skaarer (trommer/sang).

Signaturlåter er Bo Didleys Before you accuse me og Santanas Black magic Woman. I tillegg blir det en god del Creedence Clearwater Revival og John Fogerty låter, dersom vi kjenner bandet rett.

733 - visninger 1 - idag