Hopp til innhold

Høy stemning med LOFT og ROOTS

LOFT er tilbake. Bandet, som startet opp på Skarnes allerede i 1976, spiller dansbar irsk, amerikansk og norsk folkrock som skaper høy stemning. Men før Loft entrer scenen, får vi et gjenhør med Nes-bandet Roots. Her er det nydelige, akustiske versjoner av Hellbillies sanger som gjelder. 

HØY STEMING: Med et stort repertoar av irsk folkemusikk, blir det høy stemning når LOFT går på scenen på Pakkhuset

Loft består av erfarne musikere som har deltatt i en rekke prosjekter. Inspirasjonen er hentet fra band som spiller amerikansk, keltisk, norsk og svensk folkemusikk blandet med rock. Det er bredde i LOFTs repertoar. De spiller omarrangert folkemusikk, countryrock og låter av blant andre Lindisfarne, Fairport Convention, The Pogues, Steve Earl, Johnny Cash og Dubliners.

Besetningen består av Lars Ihler på fele, Finn Lilleseth på trommer og vokal, Hans Petter Aamodt på mandolin, gitar og vokal, Jan Eirik Hallingskog på bass og vokal, Kjell Ola Aamodt på fløyter, trekkspill, keyboards, strengeinstrumenter og kor og Paul Larsson på gitar og vokal. LOFT er et utpreget liveband som skaper høy stemning og gir en uimotståelig trangt til å danse.

NES PÅ SITT BESTE: Akustisk Hellbillies tribuet er kjennemerket til Nes-bandet Roots

Men først altså Roots, som består av kjente musikere fra Nes, som spiller en akustisk Hellbillies-tribute på fantastisk vis. De debuterte på Pakkhuset for et par år siden med stor suksess. Bandet består av Arne Wang (gitar, mandolin, sang), Ronny Wilhelmsen (sang), Nils Johansen (bass, sang), Henning Hoem (gitar) og Trond Eriksen (fløyter/vokal).

637 - visninger 1 - idag