Hopp til innhold

En kveld med Johnny Cash og rockabilly

Det blir en reise gjennom det mangfoldige livet til Johnny Cash og June Carter, når Cash Commitment kommer til Pakkhuset på Årnes lørdag 20. august. Men denne kvelden blir det også en skikkelig dose rockabilly med Runaway Boys og Daltons.

HYLLER JOHNNY OG JUNE: Cash Commitment gir oss de store klassikerne fra Johnny Cash.

Få artister har gledet og grepet så mange med sin musikk og sin personlighet som Johnny Cash. Tekstene og stemningen i låtene hans appellerer til stadig nye generasjoner og Cash Commitment er klare til å gi sin akustiske hyllest til The Man in Black.

Det blir et show med høydepunktene fra Johnny Cash´s karriere, fra tidlig rockabilly, via de store countryhitene, til de gripende balladene mot slutten av hans liv. Klassikere som Ring of fire, Folsom Prison Blues, Walk the Line og Big River kommer alle på løpende bånd

Men det blir også ekte rockabilly denne kvelden. Runaway Boys består av Tony Vavik, Rune Holt og Harald Olsen, alle fra Nes. Til daglig øver de på Pakkhuset og har etter hvert fått et repertoar og en dyktighet som har gitt mange spillejobber rundt om på Østlandet.

Kvelden avslutte med Daltons, som kommer fra Lørenskog og er blitt betegnet som ett av Norges beste rockabilly-band. De spiller alt fra Hank Williams til Stray Cats.

375 - visninger 1 - idag