Hopp til innhold

Hilljacks endelig tilbake

I flere år har Hilljacks trukket fulle hus på Pakkhuset. Med sin dansbare country-musikk har bandet, med base i Nes, blitt en favoritt blant festglade nesbuer. Etter flere korona-avlyste konserter, er de endelig tilbake lørdag 4. juni.

FULL FRES: Siden sist har Hilljacks fått flere nye medlemmer i bestningen. GLeden over å være tilbake på scnen etter koroka-nedstegningen er stor.

Hilljacks er ett "urbant" bygdeband fra Øvre Romerike og har siden oppstarten i slutten av 2014 klart å markere seg kraftig i det norske og skandinaviske countrymiljøet. Bandet har gjort utallige jobber rundt om i landet på store og små scener og høstet svært gode kritikker både fra publikum og arrangørene.

Hilljacks har stor forkjærlighet for tradisjonell country og skriver også selv låter i nevnte sjanger. Bandet har hatt en eventyrlig karriere så langt, mye på grunn av to sterke vokalister, stabile musikere, gjennomført kor og bred instrumentering. Bandet har med både mandolin, trekkspill, pedal steel gitar og munnspill på scenen.

Bandet består i dag av Karina Kvernes (vokal), Cezar Zavate (gitar), Jon Kristian Halden (trommer), Ståle Kvernes (pedalsteel, gitar, mandolin, munnspill), Paul Gannon (gitar, munnspill, kor) og Morten Schau (bass).

564 - visninger 1 - idag