Hopp til innhold

En danske i verdensklasse

Alle som har opplevd Mike Andersen live, vet at han er en av Europas beste gitarister. Etter ni album, det siste «Raise your hand» utgitt i fjor, er dansken klar for konsert på Pakkhuset på Årnes lørdag 14. mai. Dette blir blues-soul på sitt beste.

EN OPPLEVELSE: Mike Andersen har spilt gitar siden har var 12 og er blitt en av Europas beste blues og R&B artister.

Pakkhuset er siste stopp på en kort Norges-turne før Mike Andersen setter kursen mot Paderborn i Tyskland. Hit kommer han sammen med Jens Kristian Dm, som både trakterer tangenter og trommer. Mye av musikken du får høre på Pakkhuset har Mike skrevet i Nashville. Dessuten står det nye albumet og låtene fra det sentralt. Han spiller en blanding av blues, R&B og rock. I løpet av de siste 20 årene har 44 år gamle Andersen holdt over 1500 konserter og spilt på de fleste av de store festivalene i Europa.

Selv om han denne gang bare har med seg en musiker på scenen, blir opplevelsen stor.

  • Jeg har alltid skrevet sanger som kan bli framført på en enkel måte. Sanger som kan framføres med en stemme og en akustisk gitar, sa Andersen da han ga ut sitt solo-album  One Million Miles i 2019. Det ble en gedigen suksess.
752 - visninger 1 - idag