Hopp til innhold

Endelig Crystal Heart på Pakkhuset

Etter tøffe korona-år uten spillejobber, er det etter hvert legendariske Nes-bandet Crystal Heart tilbake på scenen på Pakkhuset på Årnes. Det skjer lørdag 23. april og blir en av de store musikkbegivenhetene i Nes denne våren. Her blir det country-rock og pop for alle penga.

STOR STEMNING: Det er alltid stor stemning og fullt hus når Crystal Heart spiller på Pakkhuset
  • Vi forventer fullt hus. Det er allerede solgt mange billetter, så her kan det være lurt å kjøpe på forhånd, sier Henri Stefansen, leder i Nes Bluesklubb.

– Vi gleder oss. Det er alltid stor stemning på Pakkhuset. Nå er det lenge siden vi har spilt der, så dette kommer til å bli skikkelig morsomt, sier Arne Wang, en av frontfigurene i bandet. Han forteller at bandet har nye låter på programmet når de entrer scenen på Pakkhuset.

For alle som ikke kjenner bandet fra før, så spiller de Country Rock og Pop rock med sting. Gode, kjente låter som det også er mulig å danse etter. Medlemmene i bandet er vokalist/gitar:Terje Schau, gitar/sang: Arne Wang, bass/kor: Torkil Røseid, trommer/kor: Magne Tollhaug, keyboard /kor: Atle Bjørklund og Trond Hansen.

466 - visninger 1 - idag