Hopp til innhold

En av de store blues-stjernene

Lørdag 26. mars gjester en av de virkelig store bluesstjernene Pakkhuset på Årnes. Texas-gitaristen Alan Haynes har spilt profesjonelt i 50 år, sammen med kjente artister som Steve Ray Vaughan, Johnny Winter, Bonnie Raitt og John Lee Hooker. Som oppvarming får vi vår egen bluesstjerne Marius Lien som kommer med sitt band.

Fra Texas til Pakkhuset på Årnes - Alan Haynes er an av de virkelig store gitaristene i blues-verdenen.

Det er med andre ord duket for en helt spesiell kveld på Pakkhuset. Haynes skal bare spille fem konserter i Norge før han fortsetter sin Europa-turné i Danmark. Etter sine første konserter på årets turné, skiver pressen blant annet: Blues-legenden Alan Haynes spiller gitar like naturlig som han puster. Han er en fremragende gitarist, en følsom og sjelfull sanger, som i tillegg er en hyggelig fyr.

Den karakteristiske varme og dynamiske sounden til Haynes, kommer fra hans 1960-modell Fender Stratokaster som kjøres direkte gjennom en Fender Vibro-King amp. Denne konserten vil du ikke gå glipp av.

Marius Lien har spilt på pakkhuset siden han var for ung til å komme inn. Nå er han en av Norges beste blues-gitarister.

Marius Lien, som er førstemann på scenen på Pakkhuset denne lørdagen, trenger ingen nærmere presentasjon for nesbuene. Han har vokst opp på Greniskogen og har spilt på Pakkhuset siden lenge før han kunne kjøre bil. Han har vokst fram til å bli en av Norges beste blues-gitarister og har blant annet spilt med Vidar Busk ved flere anledninger. Nå kommer han med sitt eget band. Vi gleder oss.

799 - visninger 1 - idag