Hopp til innhold

Klart for dansk fyrverkeri

De har vært på Pakkhuset tidligere og trukket fullt hus. Fredag 3. desember tar Torbjørn Risager & The Black Tornado turen innom Pakkhuset på Årnes igjen. Her snakker vi om blues med skikkelig trøkk.

Pakkhuset og Nes Blues Club er eneste stopp i Norge for det populære bandet på denne turneen. Bandet har spilt sammen i mange år og har spilt rundt 800 konserter sammen. Torbjørn Risager har evnen til å skrive musikk med komponenter fra mange genre - fra blues og rock og soul og roots.

– Jeg elsker blues og det er der vi kommer fra, men vi har utviklet oss mye. På vår siste plate ”Du af den blå skygge”, er mer over på rock, sier Risager.

Det betyr at vi kan regne med å høre både rotekte rock, bløte blå bluesballader, storbysoul og vestkystmusikk på Pakkhuset denne lørdagen.

Valget av musikere, som ble gjort for over 10 år siden, var også et virkelig lykketreff. Utgangspunktet var først og fremst å finne musikere han kunne trives med, og denne usedvanlig samspilte septetten har, med kun små utskiftninger holdt sammen siden 2002.

Thorbjørn Risager & The Black Tornado er: Thorbjørn Risager, sang, gitar, Peter Skjerning , gitar, Emil Balsgaard , keyboards, Søren Bøjgaard, bass, Martin Seidelin, trommer, Hans Nybo , tenorsax, Kasper Wagner, saxofoner og Peter Kehl, trompet.

691 - visninger 1 - idag