Hopp til innhold

Maldito – et av Norges beste bluesband på Pakkhuset

Lørdag 23. oktober er det klaret for det trønderske bluesrock-bandet Maldito på Pakkhuset på Årnes. Bandet ble dannet i England våren 2015 av Vegard Trenmo Ring og Bendik Brevik, ved Paul McCartneys Liverpool Institute for Performing Arts. I 2019 vant Maldito Union Blues Cup under bluesfestivalen på Notodden.

Maldito er i dag et av Norges beste blues-rock band. Nå kommer de til Pakkhuset på Årnes.

Etter flere konserter i England bestemte bandet seg for å slippe sin debutsingel «Waiting for You». Låten ga fart til bandets popularitet i Liverpool, og ble spilt på lokale radiostasjoner som Wirral Radio & BBC Introducing. Bandet har turnert Tyskland flere ganger  med utsolgte konserter i byer som München, Übersee og Oberaudorf.

Bandet spiller musikk inspirert av den skittene bluesen fra 1940–50-tallet i tillegg til en mer moderne bluessound fra artister som Rivals Sons og Black Keys

961 - visninger 1 - idag