Hopp til innhold

Klart for Bjølsen Valsemølle på Pakkhuset

Etter ett og et halvt år uten konserter på Pakkhuset, er det klart for Bjølsen Valsemølle. Lørdag 2. oktober blir det gjensyn med det tradisjonsrike østkant-bandet fra Oslo, med nesbuene Lars Aas Hansen og Leif Ottesen som sentrale medlemmer.

VÅLERENGA KJERKE: Med Lars Aas Hansen og Leif Ottesen som sentrale medlemmer, har Bjølsen Valsemølle alltid dratt et stort publikum til Pakkhuset på Årnes. Vålerenga kjerke, Soria Moria, Vaterland Bru er kjente og kjære låter du får høre lørdag 2. oktober.

Bjølsen Valsemølle er ett av de beste og mest tradisjonsrike rockebandene hovedstaden har fostret.. Låter som Vålerenga kjerke, Soria Moria, Vaterland Bru og Kong Vinter har satt spor etter seg i norsk rockehistorie.

Bandet oppsto i et husokkupantmiljø på Sagene/Bjølsen på 70-tallet og har holdt det gående siden. Dette er rotekte storbyrock med tekster inspirert av Oslo og hendelser i byen. ”Vålerenga kjerke”, som omhandler brannen i 1979, er et godt eksempel på en slik hendelse. Gruppa har mange solide plateutgivelser bak seg.

– Møte med Pakkhuset de gangene vi har spilte der tidligere, har vært en opplevelse for oss. Vi gleder seg til å spille der igjen, sier frontfigur Trond Ingebrigtsen.

Vi på vår side gleder oss til å oppleve Bjølsen Valsemølle live på Pakkhuset enda en gang. Før påske for to år siden hadde over 200 nesbuer og andre tatt veien til Pakkhuset for å oppleve bandet. Billettene kjøper du på nbc.hoopla.no/sales.

1096 - visninger 2 - idag