Hopp til innhold

Marius spiller med stjernene på Pakkhuset

Når Norges fremste bluesgitarister, Vidar Busk og Daniel Eriksen, spiller på Pakkhuset lørdag kveld, dukker det opp en spennende gjesteartist: Marius Lien fra Vormsund er invitert til å spille sammen med gitar-heltene. Live-stream fra Pakkhuset lørdag kl 20.00. Se konserten på pakkhuset.live

BLUES-FYRVERKERI: Konserten på Pakkhuset lrødag blir et fyrverkeri av blues, med tre av Norges beste gitarister (Marius Lien inkludert) på samme scnene. Foto: Rune Korsvoll

Vidar Busk, Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm er Norges kanskje tøffeste blues-combo. Vi snakker to av landets ledende bluesgitarister, med trommer i ryggen, som serverer hemningsløs boogie, vintage rock 'n' roll og dampende blues med mye trøkk og humor. At Marius Lien blir invitert med i dette gode selskapet lørdag, viser at 21-åringen fra Vormsund er i ferd med å skaffe seg et solid rykte som gitarist. Nylig ble han også presentert som Norges bidrag i International Blues Challenge i Memphis februar 2021.

Både Busk og Eriksen har mottatt Spellemannsprisen og æresprisen NBF Bluespris og vært to av landets mest aktive blueartister i mange år, og Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm tok blant annet andreplassen i International Blues Challenge i Memphis januar 2018, i konkurranse med over 100 andre band og artister. Dette er meritterte og rutinerte bluesmenn som vet å lage liv!

2673 - visninger 1 - idag