Hopp til innhold

Blues-stjerner med live-stream fra Pakkhuset

Vidar Busk, Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm er Norges kanskje tøffeste blues-combo. Lørdag 9. mai kommer de til Pakkhuset på Årnes, der Nes BluesClub skal strømme en eklsklusiv live-konsert med de tre stjernene.

Vi snakker to av landets ledende bluesgitarister med trommer i ryggen som serverer hemningsløs boogie, vintage rock 'n' roll og dampende blues med mye trøkk og humor.
Både Busk og Eriksen har mottatt Spellemannsprisen og æresprisen NBF Bluespris og vært to av landets mest aktive blueartister i mange år. Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm tok blant annen andreplassen i International Blues Challenge i Memphis januar 2018, i konkurranse med over 100 andre band og artister. Dette er meritterte og rutinerte bluesmenn som vet å lage liv. Denne live-sendingen er det bare å glede seg til.

2667 - visninger 1 - idag