Hopp til innhold

3.500 så og hørte Hilljacks fra Pakkhuset

FLOTT KONSERT: Live-konserten med Hilljacks ble en suksess og frister Nes BluesClub til å arrangere flere.

Langfredags-konserten med Hilljacks, som ble strømmet direkte fra Pakkhuset på Årnes, ble en suksess. Rundt 3.500 fulgte konserten, mange vipset penger og tilbakemeldingene fra publikum var at kvaliteten både på lyd og bilde var langt over det som har vært vanlig på tilsvarende live-stream sendinger.

I løpet av en og en halv time tok country-bandet, med base på Brårud i Nes, publikum igjennom et variert program med egne låter og musikk fra kjente artister. Konserten var i utgangspunktet gratis, men mange valgte å vipse penger – en kjærkommen inntekt for bandet i en tid når alle spillejobber er avlyst på ubestemt tid.

BAK SCENEN: Ole Amundsen (t.h.) og Aksel Gundersen kjører lyd og bulde bak scenen.

Det var Nes BluesClub som arrangerte konserten og fikk god hjelp av Ole Amundsen og Aksel Gundersen fra Nes Kulturhus med teknikken. I tillegg til Nils Johansen på video, skal disse har æren for den gode kvaliteten.

2137 - visninger 1 - idag