Hopp til innhold

Hilljacks-konsert i live stream langfredag

Langfredag klokken 20.00 får du en konsert med populære Hilljacks fra Nes, rett inn i stua. Bandert spiller en times konsert, som streames live fra Pakkhuset på Årnes. Klikk her for å se konserten. Konserten er gratis, men det vil være mulig å vipse penger til bandet.

SNART KLART: Forberedelsene til kveldens live-stream med Hilliacks fra Pakkhuset pågår akkurat nå. Klikk deg inn kl 20.00 for å oppleve konserten.

Så langt er to konserter avlyst på pakkhuset som følge av tiltakene for å hidre korona-smitte. Nå sist på lørdag da Bjølsen Valsemølle med sin tradisjonelle påskestart-konsert. Tirsdag kom også beskjeden fra regjeringen om at alle konserter fram til 15. juni skal avlyses. Det berører konsrten til Hilljacks på Årnesdagene sista helg i mai. Du kan se konserten både her, på raumnes.no eller på Hilljacks på Facebook.

– Da vi spurte det populære contry-bandet, med base på Brådrud, om de kunne tenke seg å spille en liten konsert som kan streames live til alle som ønsker å en fin konsertooplevese fredag i påsken, fikk vi ja med en gang. Vi er i full gang med planleggingen og kommer tilbake med flere opplysninger så fort alt er klart, sier Henrik Stefansen, leder i Nes BluesClub.

1615 - visninger 1 - idag