Hopp til innhold

Tre spennende band, med et svensk blues-fyrverkeri til dessert

Svenske Erika Baier er et fyrverkjeri av en blues- og soul artist. Her skapes det ofte magi mellom musikere og publikum.

Tre spennende band står på scenen på Pakkhuset 14. mars. Først kommer Madeleine Damstuen Wang fra Årnes med eget band og nydelig vokal, før Geir Westby band tar oss med tilbake til røykfylte bluesbuler på 40 og 50-tallet. Til slutt blir det svensk blues og soul-dynamitt med Erika Baier & The Business. Hold på hatten.

  • Musikken skal oppleves der og da, framført av levende, svette musikere som spiller med hjertet utenpå jakkeslaget. Møtet med publikum er drivkraften vår. Magien oppstår når vi sammen jobber fram den store, musikalsk opplevelse, sier Erika Baier. De som har hørt henne før vet at det stemmer på en prikk. Erika Baier & The Business leverer moderne, tung, svingende blues og soul til publikum i alle deler av Sverige og Skandinavia. Pakkhuset på Årnes er eneste stopp i Norge på turneen hennes denne gang. I tillegg til vokalist Erika, består bandet av Ola Insulander på gitar, Arman Sikiric på munnspill, Patrik Norrman på bass og Michael Johansson på trommen.
Geir Westby Band tar oss tilbake til røyfylte bluesbuler på 30, 40 og 50-tallet.

Før Erika går på scenen får vi besøk av en gammel kjenning på Pakkhuset. Geir Westby Band covrer ikke bluesen, men hyller den med en musikalitet som få gjør etter dem. Ikke bare med gamle klassikere, men også med egne låter som fører publikum tilbake sydstatenes røykfylte bluesbuler på 30-40 og 50 tallet. Bandets medlemmer har lang fartstid, og enkeltvis har de vært backingmusikere for mange kjente artister i Norge og Sverige

Bandet består av Geir Arne Westby (gitar-sang) , Espen Holtan (bass) og sist, men ikke minst Jonathan Bryntesson på trommer. Disse tre spiller blues på en måte de gamle mestrene ville vært stolte over å høre.

Akustisk og nydelig sang blir det når Madeleine Damstuen Wang entrer den store scenen på Pakkhuset for første gang.

Madelein Damstuen Wang fra Årnes er først ut på Pakkhuset denne kvelden. Hun har spilt og sunget siden hun var liten, men det er først nå hun tar steget opp på den stor scenen. Pappa Arne Wang (gitar, kor og perkusjon) har satt sammen et band for datteren som består av Tor Fremmerlid (keyboard), Knut Fallerås (bass), Kenneth Aarmo (gitar), Per Kristian Holm og Trond Hansen/Lars Ihle (kor).

Dermed er det duket en helt spesiell opplevelse på Pakkhuset akustiske versjoner fra både Guns N` Roses, Britney Spears, Michael Jackson, Queen, Jessie J og litt mer ukjent som Little Big Town.

1426 - visninger 1 - idag