Medlemskontingent 2020

Medlemskontingenten 2020 til Nes Blues Club blir nå i disse dager (i begynnelsen av uke 4) sendt ut til registrerte medlemmer av klubben. Er du ikke en av de heldige som får denne i posten, er det ikke for seint!

Om du ønsker å bli medlem kan du sende oss en epost (medlem@nesblues.org) med følgende opplysninger: Navn, adresse, postadresse, mobilnr, epost og om du ønsker å få tilsendt informasjon fra oss på epost. Vi vil da i etterkant sende ut en utfylt medlemsgiro per post som skal benyttes for betaling.

Medlemsskapet koster kr 400 for dette året.

Her er det vi vil gi deg:

  • BluesNews tilsendt gratis
  • Rabatt på inngangsbilletten til de fleste NBC-arrangementer
  • Medlemsinngang ved andre bluesklubbers arrangementer
  • OG ikke minst, muligheten til å treffe masse nye mennesker
4619 - visninger 3 - idag