Hopp til innhold

En heftig aften med klassisk rock

Det blir Deep Purple. Det blir The Who. Det blir Whitesnake. Lørdag 15. februar blir en kveld med heftig, klassisk rock på Pakkhuset. The Incredible Leftovers består av noen av de beste musikere i Nes. De er rett og slett fantastiske og slett ikke overskudds-materiale, slik band-navnet antyder.

KJENTE NES-MUSIKERE: Gutta i The Icredible Leftovers har lang fartstid fra forskjellige band. Nå spisller de av kjærligheten til gamle rocke-klssikere.

Gutta i The Incredible Leftovers er opptatt med så mye rart – som familie, jobb, turer til Syden spillejobber i andre sammensetninger og diverse hobbyer. Derfor går det en stund mellom hver gang de er å høre fra scener her i bygda. Men når de fem nesbuene samles bak instrumentene, skjer det noe magisk. Da kommer det gamle rockelåter fra 70 og 80 tallet på en måte som imponerer alle.

Tont Berger på vokal, Even Bratli på bass, Svein Ove Holte på gitar, Håkon Fredriksen på keybords og Johnny Sætre på trommer er alle svært dyktige musikere. Bandet har en forkjærlighet for Deep Purple, og har et helt sett bare med gamle Purple-slagere. Ellers så spiller de låter fra Black Sabbath, Kiss, Whitesnake, Billy Idol, Ozzy og The Who.

Musikerne i bandet har lang fartstid i forskjellige band, men spiller nå bare av spilleglede og kjærligheten til gamle rocke-slagere.

1658 - visninger 1 - idag