Hopp til innhold

Stemningen i taket med lokale LOFT og ROOTS

HØY STEMNING: Loft løfter stemningen til uante høyder med sin folkerock basert på irsk, amerikansk og norsk forlkemusikk.

Endelig. Etter mange forsøk kommer Loft til Pakkhuset lørdag 18. januar. Bandet, som startet opp på Skarnes allerede i 1976,  spiller dansbar irsk, amerikansk og norsk folkrock som skaper høy stemning. Men før Loft entrer scenen, får vi et gjenhør med Nes-bandet Roots. Her er det nydelige, akustiske versjoner av Hellbillies sanger som gjelder. 

Loft består av erfarne musikere som har deltatt i en rekke prosjekter.  Inspirasjonen er hentet fra band som spiller amerikansk, keltisk, norsk og svensk folkemusikk blandet med rock. Det er bredde i LOFTs repertoar. De spiller omarrangert folkemusikk, countryrock og låter av blant andre Lindisfarne, Fairport Convention, The Pogues, Steve Earl, Johnny Cash, Dubliners og Folque.

Besetningen består av Lars Ihler på fele, Finn Lilleseth på trommer og vokal, Hans Petter Aamodt på mandolin, gitar og vokal, Jan Eirik Hallingskog på bass og vokal, Kjell Ola Aamodt på fløyter, trekkspill, keyboards, strengeinstrumenter og kor og Paul Larsson på gitar og vokal. LOFT er et utpreget liveband som skaper høy stemning og gir en uimotståelig trangt til å danse.

HELLBILLIES TRIBUTE: Nes-bandet Roots spiller nydelige, akustiske versjoner av Hellbillies klassikere.

Men først altså Roots, som består av kjente musikere fra Nes, som spiller en akustisk Hellbillies-tribute på fantastisk vis. De debuterte på Pakkhuset for et par år siden med stor suksess. Bandet består av Arne Wang (gitar, mandolin, sang), Ronny Wilhelmsen (sang), Nils Johansen (bass, sang), Henning Hoem (gitar). I tillegg til denne opprinnelige besetningen, er Trond Eriksen med på fløyte, Steinar Jødal med på piano og Tony Karlsen med på trommer når Roots kommer til Pakkhuset. Det er bare å glede seg.

1947 - visninger 1 - idag