Hopp til innhold

Klart for den store julefesten på Pakkhuset

Det blir høy stemning og svingende country når Hilljacks inntar scenen på Pakkhuset på Årnes fjerde juledag. Både for bandet og for publikum på Pakkhuset er dette ett av årets høydepunkt. Men det gjelder å være kjapp - mange av billettene er allerede solgt.

COUNTRY-FEST: Hold på cowboyhatten, 4. juledag er det klart for årets romjulsfest på Pakkhuset med Nes-bandet Hilljacks. Foto: Rune Korsvoll

Det er blitt en solid juletradisjon med Hilljacks på Pakkhuset i romjula. Hvert år har huset vært fylt til siste plass. Slik blir det når ett av Norges beste countryband, med base på Brårud, sørger for musikken. I skrivende stund er 150 av 200 forhåndsutlagte billetter solgt. Men fortvil ikke; rekker du ikke å kjøpe på nett, vil det være 50 billetter igjen i døra på Pakkhuset når den åpner klokka 20.00 lørdag 28. desember. Her er det førstemann til mølla.

For Hilljacks har 2019 var et svært aktivt år. Bandet har hatt en mengde spillejobber på alt fra små, lokale puber til store countryfestivaler i Seljord og Skjåk. I tillegg er nytt album  - Country to the Bone – ute. Musikken deres spilles nå på radiostasjoner både i Skandinavia, Europa og USA.

Musikalsk har Hilljacks en forkjærlighet for tradisjonell country og har låter fra alle tiår på repertoaret. Kravet er at uansett låtvalg skal det kunne spilles "live" og låte country. Bandet henter mange av låtene fra artister som Alan Jackson, George Jones, Tanya Tucker, Travis Tritt, Martina McBride og Vince Gill. De skriver i tillegg en del låter selv. Utover selve musikken legger Hilljacks mye tid og energi i ett tett og godt kor og bred instrumentering med både mandolin, trekkspill, pedal steel gitar og munnspill på scenen.

Medlemmene i bandet er Karina Kvernes - viokal, Ronny Pettersen – vokal og gitar, Paul Gannon - kor/gitarer/munnspill, Jon Kristian Halden – trommer, Morten Schau – bass og Ståle Kvernes - kor/tangenter/mandolin/pedalsteel og munnspill.

Vi gleder oss til å få et nytt Nes-band på scenen. Og vi gleder oss til å se deg på Pakkhuset i jula.

1344 - visninger 1 - idag