Hopp til innhold

Tre Nes-band skal løfte Pakkhuset

Lørdag 30. november blir enn kveld med band fra Nes i fokus: Crystal Heart Band akustisk, Gunnar Drar til Hønefoss og Veracruz står på scenen og vil gi oss en kveld med mye «voksen» musikk fra 80-tallet og framover.

AKUSTISK: Den akustiske utgaven av Crystal Heart Band er en stor opplevelse, med et litt mer tilbakelent reperoar enn vi er vant med. Foto: Camilla Damstuen

Musikklivet i Nes blir bare bedre og bedre. Det dukker stadig opp nye band, gamle band gjenoppstår og mange har Pakkhuset som sin «hjemme-arena». De tre bandene som spiller denne lørdagen, er ingen nykommere. De består av erfarne Nes-musikere som har spilt i mange år.

Crystal Heart Band akustisk

Crystal Heart Band er kjent for mange, men denne gang vil du bli kjent med en akustisk utgave av bandet. Det betyr også et litt annet og mer tilbakelent repertoar enn vi er vant til. Bandet tar opp igjen en del av den country-rock musikken det hele startet med for over 30 år siden.

– Vi gleder oss. Det er alltid stor stemning på Pakkhuset og det blir ekstra spennende å vise fram den akustiske utgaven av bandet, sier Arne Wang, en av frontfigurene i Crystal Heart Band.

Medlemmene i bandet er vokalist/gitar:Terje Schau, gitar/sang: Arne Wang, bass/kor: Torkil Røseid, trommer/kor: Magne Tollhaug, keyboard /kor: Atle Bjørklund og Trond Hansen.

Veracruz fra øverste hylle

FRA ØVERSTE HYLLA: Veracruz plukker musikk fra øverste hylle. Vi får blant annet høre låter fra Santana, Toto, Gary Moore, Stevie Ray Vaughan, Sting og Pink Floyd.

Veracruz er et band med base i Nes, men som har med seg et par gode musikere fra Ullensaker og Eidsvoll.  Repertoaret er musikk fra et bredt spekter og bandet er kjent som en meget bra live-band. Publikum kan glede seg til å høre låter av blant andre Santana, Lady Antebellum, Toto, Gary Moore, Avril Lavigne, Stevie Ray Vaughan, Sting, Paul Simon og Pink Floyd for å nevne noen. Bandet byr med andre ord på egne versjoner av kjente coverlåter plukket fra øverste hylle.

Besetningen er: Sofie Almåsvold (vokal/perkusjon), Kristian Bergh (vokal), Arild Eriksen (gitar), Harald Bach-Gansmo (keyboards), John Arne Paulsen (bass/vokal) og Per Stokkebryn (trommer).

Gunnar drar til Hønefoss

GAMLE GODE: Gunnar Drar til Hønefoss startet opp allerede tidlig på 80-tallet. Etter noen års opphold er de tilbake med låter fra 8-tallets storhetstid.

Sist men ikke minst kommer Gunnar Drar til Hønefoss, som startet oppå allerede på begynnelsen av 80-tallet på Auli. Da bandet startet opp igjen for sju-åtte år siden, var det Johnny Sætre som var pådriveren. Det blir en samling av bandets egne låter (laget på 80 tallet), samt en del låter fra 80 tallets stortid med låter fra Pink Floyd, David Bowie, U2, Aha og Santana. Gunnar Drar til Hønefoss består av Tom Storgaard, gitar/vokal, Even Schau Bratli, bass/vokal og Johnny Sætre på trommer/vokal

2004 - visninger 1 - idag