Hopp til innhold

Mange spennende band på Pakkhuset i høst

Det er tett mellom høydepunktene på Pakkhuset, Årnes denne høsten. Cash Commitment, Krissy Mathews og Hamburg Blues Band , BB and The Blue Shacks, en Nes-kveld med Veracruz, Crystal Heart og Gunnar drar til Hønefoss og ikke minst Hilljacks, er noe av det som venter.

OKTOBER-BLUES: Ett av Europas beste bluesband - BB and The Blue Shacks - spiller på Pakkhuset i oktober.

Vi starter opp lørdag 7. september med Cash Commitment, som hyller Johnny Cash og June Carter i et show med noen av høydepunktene i dere karriere. Her, og på flere av de andre konsertene, venter vi fulle hus, så det kan lønne seg å kjøpe billetter på forhånd. To av Europas beste bluesband står deretter for tur: Krissy Mathews og Hamburg Blues Band og BB and The Blue Shacks.

Vi avslutter høsten med en ren Nes-kveld 30. november, der Veracruz, Crystal Heart og Gunnar drar til Hønefoss vil trekke fulle hus. Tradisjonen tro er det Hilljacks fra Brårud som skal sørge for årets romjulsfest.

1237 - visninger 2 - idag