Hopp til innhold

En kveld med Johnny Cash og Runaway Boys

HYLLER JOHNNY OG JUNE: Cash Commitment gir oss de store klassikerne fra Johnny Cash.

Gled dere til en reise gjennom det mangfoldige livet til Johnny Cash og June Carter, når Cash Commitment kommer til Pakkhuset på Årnes lørdag 7. september. Men denne kvelden blir det også en skikkelig dose rockabilly med Nes-bandet Runaway Boys.

Runaway Boys består av Tony Vavik, Rune Holt og Harald Olsen, alle fra Nes. Til daglig øver de på Pakkhuset og har etter hvert fått et repertoar og en dyktighet som har gitt mange spillejobber rundt om på Østlandet.

Cash Commitment oss på en reise gjennom det store universet til Johnny Cash og June Carters. Få artister har gledet og grepet så mange med sin musikk og sin personlighet som Johnny Cash. Tekstene og stemningen i låtene hans appellerer til stadig nye generasjoner og Cash Commitment er klare til å gi sin akustiske hyllest til The Man in Black. Da bandet besøkte Pakkhuset i fjor, var publikum overbegeistret. Mange har ønsker Cash Commitment tilbake. Så her er de.

Det blir et show med høydepunktene fra Johnny Cash´s karriere, fra tidlig rockabilly, via de store countryhitene, til de gripende balladene mot slutten av hans liv. Klassikere som Ring of fire, Folsom Prison Blues, Walk the Line og Big River kommer alle på løpende bånd

Bandet består av fire erfarne musikere som har funnet sammen i kjærlighet til musikken til en av de mest elskede artistene gjennom tidene. Bengt Jacobsen formidler Cash med stemme og akustisk gitar. Kine Steen Holst er hans musikalske makker i tidsriktig June Carter-innpakning, mens de to ringrevene Hans Ulviken og Bjørn Bakke sørger for et solid fundament på henholdsvis kontrabass og trommer.

1197 - visninger 1 - idag