Hopp til innhold

Nes-gutta i The Incredible Leftovers rocker Pakkhuset på Årnesdagene.

KLASSISK ROCK: Når Nes-gutta i The Incredible Leftovers trøkker til, blir det klassiske rocke-slagere fra 79 og 80 tallet på imponerende vis.

Det blir Deep Purple. Det blir The Who. Og det blir Whitesnake. Lenge har vi forsøkt å Nes-bandet The Icredible Leftovers til Pakkhuset. Lørdag 1. juni, under Årnes-dagene, skjer det endelig.

Gutta i The Incredible Leftovers er opptatt med så mye rart – som familie, jobb, turer til Syden, spillejobber i andre sammensetninger og diverse hobbyer. Men når de fem nesbuene  samles bak instrumentene, skjer det noe magisk. Da kommer det gamle rockelåter fra 70 og 80 tallet på en måte som imponerer alle.

Hør denne Whitesnake-klassikkeren:

https://www.facebook.com/TheIncredibleLeftovers/videos/1538050269608020/

Tont Berger på vokal, Even Bratli på bass, Svein Ove Holte på gitar, Håkon Fredriksen på keybords og Johnny Sætre på trommer er alle svært dyktige musikere. Bandet har en forkjærlighet for Deep Purple, og har et helt sett bare med gamle purple-slagere. Ellers så spiller de låter fra Black Sabbath, Kiss, Whitesnake, Billy Idol, Ozzy og The Who. Musikerne i bandet har lang fartstid i forskjellige band, men spiller nå bare av spilleglede og kjærligheten til gammel rocke-slagere. De er rett og slett fantastiske og slett ikke overskudds-materiale, slik band-navnet antyder.

Notodden vinnere

Men det er mer på Pakkhuset denne dagen; Før The Inredible Leftovers går på scenen, varmer det trønderske bluesrock-bandet Maldito opp. Bandet ble dannet i England våren 2015 av Vegard Trenmo Ring og Bendik Brevik, ved Paul McCartneys Liverpool Institute for Performing Arts.

Etter flere konserter i England bestemte bandet seg for å slippe sin debutsingel «Waiting for You». Låten ga fart til bandets popularitet i Liverpool, og ble spilt på lokale radiostasjoner som Wirral Radio & BBC Introducing. Bandet har turnert Tyskland flere ganger  med utsolgte konserter i byer som München, Übersee og Oberaudorf. I fjor vant Maldito Union Blues Cup under bluesfestivalen på Notodden.

1522 - visninger 1 - idag