Hopp til innhold

Westby Bluesband og Dodging Bullets spiller våren inn på Pakkhuset

Ikke bare med gamle klassikere, men også med egne låter, tar Westby Bluesband publikum tilbake sydstatenes røykfylte bluesbuler på 30-40 og 50 tallet

Lørdag 11. mai feirer vi våren med to spennende band på Pakkhuset på Årnes. Først Nes/Sørum-bandet Dodging Bullets med en hyllest til Stevie Ray Vaughan og Jimi Hendrix. Deretter Westby Bluesband som tar deg tilbake til sydstatenes røykfylte bluesbuler på 30, 40 og 50 tallet

Westby Bluesband covrer ikke bluesen, men de hyller den med en musikalitet som få gjør etter dem. Ikke bare med gamle klassikere, men også med egne låter som fører publikum tilbake sydstatenes røykfylte bluesbuler på 30-40 og 50 tallet. Og når man klarer det, har Westby Bluesband virkelig vist hva bluesen formidler.

Bandet består av Geir Arne Westby (gitar-sang) , Espen Holtan (bass) og sist, men ikke minst Jonathan Bryntesson på trommer. Disse tre spiller blues på en slik måte at de gamle mestrene ville vært stolte over å høre det. Bandets medlemmer har lang fartstid, og enkeltvis har de vært backingmusikere for mange kjente artister i Norge og Sverige.

Før Westby Bluesband går på scenen, skal Nes/Sørum-bandet Dodging Bullets varme opp publikum. De går på scenen allerede ved ni-tiden, så her gjelder det å komme tidlig for å få med seg alt. Alle har over 20 års erfaring innen alle slags sjangre. De er ikke mindre enn et tribute band til Stevie Ray Vaughan og Jimi Hendrix. Her får vi Texas blues/rock og 60-talls psykedelica servert med overbevisning.

1879 - visninger 3 - idag