Hopp til innhold

Påskeblues med Lisa Lystam Family Band

SVENSK PÅ SITT BESTE: Forrige gang Lisa Lystam besøkte Pakkhuset, var det nesten så taket løftet seg.

Lørdag før påske er det klart for ett av Skandinavias beste bluesband – Lisa Lystam Family Band fra Sverige – på Pakkhuset. Da Lisa og gutta spilte på Pakkhuset under Årnes-dagene i fjor,  var det fullt hus og stormende jubel.

"Det är inte alla gånger man hoppar ur skorna, men när jag såg Lisa första gången, var det nära", skrev anmelderen i Jefferson Blues Magazine etter at han hadde hørt Lisa Lystam og hennes Familiy Band første gang.

Lisa Lystam Family Band er et relativt nytt ansikt på blues og roots-himmelen, men har allerede klart å markere seg som ett av de beste i Skandinavia. Foruten Lisa Lystam selv på vokal, spiller Fredrik Karlson gitar, Matte Gustafsson trommer og Johan Sund bass.

Før svenskene entrer scenen, får vi for første gang på Pakkhuset oppleve Swingville Bros. Dette er en duo fra Oslo, som består av Dag Bøgeberg og Njål Ra. Disse rutinerte gutta har spilt i mange band, men på sine "eldre dager" har de slått seg sammen i duoen The Swingville Bros – og det swinger kanskje mer enn noen gang. Ikke bli overrasket når du ser en trommis som både spiller gitar og synger samtidig. Guttas kjærlighet til rufsete rock’n’roll/rockabilly/country forbløffer publikum.

Dørene åpner klokken 19.00 og bandet spiller fra 20.30 til 22.00.

2001 - visninger 1 - idag