Hopp til innhold

Neil Young, The Band og Crosby, Stills, Nash and Young på Pakkhuset

DE BESTE FRA NES: Per Tobro, Henrik Maarud, Leif Ottesen og Lars Aas Hansen utgjør bandet MF-35 og spiller musikk fra de amerikanske 70-talls heltene på Pakkhuset lørdag 19. janusr. Foto Tonje Jansen

Når fire av de beste musikerne fra Nes finner sammen i MF 35, blir det magisk musikk fra 70-tallet: Neil Young, The Band og Crosby, Stills, Nash and Young er bare noen av favorittene du får høre på Pakkhuset på Årnes lørdag 19. januar.

Bandet MF 35, eller Massey Ferguson 35 som traktoren til bandets gitarist Lars Aas Hansen, spilte på mange av de store klubbene i Oslo for ti-tolv år siden. For litt over et år siden ble bandet samlet igjen og spilte sin første konsert på Pakkhuset. Nå er de tilbake. I bandet finner vi fire av de beste musikerne fra Nes.

Leif Ottesen: Eminent gitarist som har spilt med Henning Kvitnes og i dag er sentral i Bjølsen Valsemølle.

Per Tobro på bass spiller med bandet til Marion Ravn, i tillegg til flere andre prosjekter.

Henrik Maarud: Spiller trommer – med vekt på spiller –  og har vært med på alle prosjekter sammen med bror Amund Maarud.

Lars Aas Hansen er også en gitarist i Norges-klasse og spiller i Bjølsen Valsemølle. Dessuten sammen med Vidar Busk og Pål Flaata i det suksessrike Elvis-prosjektet som har turnert Norge rundt i to år.

– Vi spilte sammen på mange av klubbene og scenene i Oslo for rundt ti år siden. Derfor har kanskje ikke så mange hørt om MF 35. Vår første konsert på mange år var på Pakkhuset i fjor og den ble en stor opplevelse for oss, sier Leif Ottesen.

– Vi skal gi alt for at Nes-publikum skal få en stor opplevelse med mange kjente Americana-låter fra 70-tallet.

1487 - visninger 1 - idag