Hopp til innhold

Heidundranes romjulsfest med Hilljacks

Fredag i romjula er det klart for årets romjulsfest på Pakkhuset på Årnes. Og hvilken fest. På scenen står Hilljacks fra Brårud – ett av Norges beste countryband – med fantastiske Karina Kvernes som vokalist. Her er det bare å holde på hatten og ta på dansesko.

HOLD PÅ HATTEN: Med Hilljacks på scenen på Pakkhuset, er det klart for romjulsfest med stor F. Det er allerede solgt mange billetter.

Det er andre gangen Hilljacks spiller på Pakkhuset i år. Forrige gang var det lang kø av festglade mennesker utenfor, som ville sikre seg noen av de 50 billettene vi har til salgs i døra.  Det blir fullt hus, så det kan absolutt lønne seg å kjøpe billetter på forhånd.

Hilljacks er ett av Norges beste countryband og har base på Brårud i Nes. Musikalsk har bandet en forkjærlighet for tradisjonell country og har låter fra alle tiår på repertoaret. Kravet er at uansett låtvalg skal det kunne spilles "live" og låte country. Bandet henter mange av låtene fra artister som Alan Jackson, George Jones, Tanya Tucker, Travis Tritt, Martina McBride og Vince Gill. De skriver i tillegg en del låter selv. Utover selve musikken legger Hilljacks mye tid og energi i ett tett og godt kor og bred instrumentering med både mandolin, trekkspill, pedal steel gitar og munnspill.

Bandet, som består av Karina Kvernes - vokalist/kor, Ronny Pettersen – vokalist/kor, gitarer, Tomas Nordhein Alme – kor/tangenter, Jon Kristian Halden – trommer, Øivind Pedersen – bass og Ståle Kvernes - kor/gitarer/mandolin/pedalsteel/munnspill, har hatt svært mange spillejobber over hele Norge i år. Året toppes av fem førsteplasser og to andreplasser på Radio Spectrum i Londons To 40-liste.

Vi gleder oss til å få et nytt Nes-band på scenen. Vi gleder oss til å se deg på Pakkhuset fredag i romjula.

1982 - visninger 1 - idag