Hopp til innhold

En danske i verdensklasse

Alle som har opplevd Mike Andersen live, vet at han og bandet holder et høyt internasjonalt nivå. Etter sju album, det siste sammen med blant andre den britiske soul-dronningen Johs Stone, er dansken klar for Pakkhuset på Årnes lørdag 17. november. Dette blir blues-soul på sitt beste.

BLUES-SOUL: På sitt siste album, framfører MIke Andersen blant annet en duett med den soul-dronningen Johns Stone.

Mike Andersen og bandet er på en mini-turné i Norge, og besøker bare Asker Bluesklubb og Pakkhuset på Årnes, før kursen settes hjem til Danmark og en lengre turne der. Mye av musikken du får høre på Pakkhuset kommer fra Mikes sjuende album, Devil is Back, som stort sett er skrevet i Nashville.

Kritikerne er overstrømmende og positive og skriver at man tydelig kan føle samspillet i bandet etter mer enn 1.500 konserter og 30 spillejobber på store, internasjonale festivaler. Denne sommeren sto Skånevik Bluesfestival på programmet, sammen med artister som CC Cowboys, Jeff Beck og Lisa Lystam Family Band. Sistnevnte kommer for øvrig til Pakkhuset fredag før påske.

Med seg i bandet har Mike Andersen, Johannes Nørrelykke på gitar og sang, Kristian Fogh på tangenter og sang, Kristian Kold på bass og Jens Kristian Dam på trommer. Her er et par musikkvideoer som er verdt et besøk.

1789 - visninger 1 - idag