Hopp til innhold

Stacie Collins – et fyrverkeri fra Nashville

Hun ser riktig snill og avslappet ut bak rattet på sin gamle amerikanske kabriolet. Men på scenen er Satcie Collins fra Nashvlle et fyrverkeri av rock, blues og country. Lørdag 20 oktober kommer hun til Pakkhuset på Årnes.

Sammen med bandet The AL-Mighty 3, har Stacie Collins bitt kjent for sine svært energiske show. Hun skriver mye musikk selv og blir ofte sammenliknet med store Chicago-musikere som James Cotton og Little Walter. Til Årnes komme hun fra en turne i Spania og drar deretter rett videre til Sverige.

HM Johnsen and Jone Kuven at Eutin International Bluesfestival

Fra sin base i Nashville har hun de siste årene hatt utallige opptredener i USA og Europa. I tillegg ha hun gitt ut fem plater på eget merke. Hadde disse platene blitt gitt ut for 20-30 år siden, ville de godt kunne blitt spilt ved siden av ZZ Topp og Rolling Stones, ifølge magasinet Classic Rock.

Før Collins går på scenen, er det klart for vinneren av årets Unionscup under Notodden Bluesfestival, HM Johnsen. Hans Marius er et stort gitartalent fra Vestlandet, som nå er blitt 20 år, har laget sitt første album og stiller med eget band på Pakkhuset.

 

6250 - visninger 1 - idag