Hopp til innhold

Crystal Heart skal løfte taket på Pakkhuset

FULLT HUS: Crystal Heart trekker fullt hus hver gang de spiller på Pakkhuset.

Crystal Heart er blitt det mest populære Nes-bandet gjennom tidene. Lørdag 25. september, under Brød og Sirkus, er gutta tilbake med en helaften på Pakkhuset. Det er allerede solgt mange billetter, så alle som vil oppleve dette fantastiske bandet bør sikre seg billetter på forhånd.

Crystal Heart på Pakkhuset betyr fullt hus og stormende jubel. Da bandet spilte der i fjor høst, gikk jubelen så høyt at en uheldig gjest klarte å tømme et glass vin i miksepulten, med det resultat at kvelden ble avbrutt før bandet fikk spilt finalen. Også denne gang forventer vi fullt hus.

– Vi gleder oss. Det er alltid stor stemning på Pakkhuset. Etter at vi ikke fikk fullført konserten forrige gang, gleder vi oss enda mer. Dette kommer til å bli skikkelig morsomt, sier Arne Wang, en av frontfigurene i bandet. Han forteller at bandet har flere nye låter på programmet når de entrer scenen på Pakkhuset.

For alle som ikke kjenner bandet fra før, så spiller de Country Rock og Pop rock med sting. Gode, kjente låter som det også er mulig å danse etter. Medlemmene i bandet er vokalist/gitar: Terje Schau, gitar/sang: Arne Wang, bass/kor: Torkil Røseid, trommer/kor: Magne Tollhaug, keyboard /kor: Atle Bjørklund og Trond Hansen.

Dørene åpner klokka 20.00 og bandet går på scenen klokka ti. I tillegg til billettene som selges på nett, vil det bli solgt noen i døra. Men da må du belage deg på kø når den åpner.

 

1514 - visninger 1 - idag