Hopp til innhold

Fønix, Nes AllStars, The Band Tribute og Marius Lien Band

Dette er noen av musikerne du kan høre på Pakkhuset 11. August. Bak f.v. Henrik Stefansen og Olav Mæhlum. Foran: Tord Nordli, Leif Ottesen, Lars Aas Hansen, Tor Nystrøm, Geir Dølvik, Jon Troli og Kjell Arne Bråthen

Lørdag 11. august er det klart for en av årets store begivenheter på Pakkhuset. En rekke lokale artister og band stiller på scenen i en veldedighetskonsert til inntekt for lederen av Nes Blues Club, Henrik Stefansen, som har fått en aggressiv MS-sykdom. På scenen står Fønix med 70/80-talls rock, et sammensatt Nes All Stars band, blues med Marius Lien Band og en The Band Tribute med åttemanns orkester med blåsere.

Etter planen skulle første konsert på Pakkhuset etter ferien være rockabilly-kvelden 25. august. Men da Olav Mæhlum, som blant annet spiller i Årnes-bandet Fønix, fikk høre om den aggressive sykdommen til Henrik Stefansen, fikk han ideen til en støtte-konsert med lokale musikere. Og slik blir det ekstra-konsert av. Og hvilken konsert. Lokale musikere har nærmest stått i kø for å være med. De stiller opp gratis, slik at alle inntekter fra kvelden går til en stamcelle-behandling i Moskva for Stefansen, som også har ansvaret for den gode lyden som Pakkhuset er blitt kjent for.

Kvelden starter med Nes-bandet Fønix, som spiller rock fra 1970, 80 og 90-tallet med låter både fra Pink Floyd, Neil Young, De Lillos og Dire Straits. Deretter kommer et sammensatt band der stammen er fra gamle Alabama, med Leif Ottesen, og Lars Ihle, men denne gang forsterket med blant andre Lars Aas Hansen og Arne Wang. Deretter blir det en avdeling med hyllest til The Band, med Svein og Tord Nordli i spissen for et åttemanns orkester med en komplett blåserrekke. Kvelden avsluttes med den lokale blues-helten Marius Lien og hans band.

– Dette kommer til å bli en kveld som vil gå inn i historieboka som en av de beste noen gang på Pakkhuset. Lokale musikere har strømmet til og vil bidra til å gjøre denne kvelden spesiell. I tillegg til de vi har nevnt foran, vil det dukke opp flere overraskelser på scenen utover kvelden, lover nestleder i Nes Blues Club, Jon Troli.

– Alle inntektene både fra inngangen og salget i baren går til behandlingen til Henrik. Vi tror huset blir fullt.

Forhåndssalget av billetter vil starte snart her på hjemmesiden.

5187 - visninger 1 - idag