Hopp til innhold

Hilljacks på Pakkhuset under Årnesdagene

HOLD PÅ HATTEN: Med Hilljacks på scenen på Pakkhuset, er det klart for fest med stor F.

Lørdag under Årnesdagene er det klart for en ny heidundranes fest med Hilljacks på Pakkhuset på Årnes. Forrige gang bandet spilte her, var det kø av festglade mennesker over parkeringsplassen for å sikre seg noen av de få billettene som var til salgs i døra. Det kan absolutt lønne seg å kjøpe billetter på forhånd. Her kan du høre litt fra bandet forrige gang de spilte på Pakkhuset. https://youtu.be/5dAzxzlm_VE

Hilljacks er ett av Norges beste countryband og har base på Brårud i Nes. Pakkhuset har plass til 250 mennesker og det kommer til å bli fullt lørdag 26. mai. Billetter kan du kjøpe her på hjemmesiden.

Musikalsk har Hilljacks en forkjærlighet for tradisjonell country og har låter fra alle tiår på repertoaret. Kravet er at uansett låtvalg skal det kunne spilles "live" og låte country. Bandet henter mange av låtene fra artister som Alan Jackson, George Jones, Tanya Tucker, Travis Tritt, Martina McBride og Vince Gill. De skriver i tillegg en del låter selv. Utover selve musikken legger Hilljacks mye tid og energi i ett tett og godt kor og bred instrumentering med både mandolin, trekkspill, pedal steel gitar og munnspill.

Bandet, som består av Karina Kvernes - Lead Vokal/Kor, Ronny Pettersen - Lead Vokal/Kor/gitarer, Pål "Budda" Ottesen - Kor/tangenter, Vidar Eilertsen – Trommer, Øivind Pedersen – Bass og Ståle Kvernes - Kor/gitarer/mandolin/Pedalsteel/Munnspill, har en travel sommer foran seg med spillejobber over hele Norge. For øyeblikket ligger de på 8.plass på Radio Spectrum i Londons To 40-liste.

Vi gleder oss til å få et nytt Nes-band på scenen. Vi gleder oss til å se deg på Pakkhuset lørdag under Årnesdagene.

2516 - visninger 1 - idag