Hopp til innhold

Svingende blues med B.B. King som forbilde

EUROPAS BESTE?: Mange hevder at BB & the BLues Shacks er Europas beste bluesband. Kom på Pakkhuset lørdag 5. mai og døm selv.

Mange påstår at dette er Europas beste bluesband. I 25 år har tyske BB & the Blues Shacks turnert verden med sin svingende blues. Lørdag 5. mai kommer de til Pakkhuset på Årnes – rett fra en stor turné i Tyskland og Frankrike.

BB & the Blues Shacks spiller en blanding av blues og soul som det er fullt mulig å danse til. De har store forbilder som B.B King, T-Bone Walker og Little Milton, men klarer samtidig å lage moderne tolkninger av de gamle klassikerne som fasinerer publikum. Bandet består av fem profesjonelle musikere: Michael Arlt, sang og munnspill, Andreas Arlt, gitar og sang, Henning Hauerken, kontrabass og elbas, Fabian Fritz, piano, orgel og sang og Andre Werkmeister, trommer og sang.

Så langt har bandet spilt over 2000 konserter over hele Europa, USA, Australia og Russland. Før BB & the Blues Shacks går på scenen, skal et spennende Nes-band – Dodging Bullets - varme opp publikum. De går på scenen allerede ved ni-tiden, så her gjelder det å komme tidlig for å få med seg alt.

3090 - visninger 1 - idag