Hopp til innhold

Paul Lamb & The King Snakes på Pakkhuset

LGENDE: Paul Lamb har spilt med storheter som Sonny Terry, Buddy Guy, The Who og Mark Knopfler.

Det er en av bluesens munnspill-legender som kommer på Pakkhuset lørdag 7. april. Paul Lamb (62) startet med munnspill allerede som barn, begynte å opptre på klubber i en alder av 15, og har siden spilt med stjerner som Sonny Terry, Buddy Guy og Junior Wells. Nylig ble han tatt inn i British Blues Awards Hall og Fame.

Med seg til Pakkhuset har han King Snakes – et band som også har vunnet flere priser som Storbritannias beste bluesband. Bandet består av Paul Lamb – munnspill og sang, Chad Strentz – sang og rytmegitar, Ryan Lamb – sologitar, Dino Coccia – trommer, og Rod Demick – bass og sang. Sammen har de gitt ut flere album. Lambs kvaliteter med munnspillet, har ført til jobber med blant andre Mark Knopfler, The Who og Rod Stewart.
Før Paul Lamb går på scenen, varmer Nes-bandet Roots opp med en akustisk hyllst til Hellbillies. Her blir det kjente låter på rekke og rad. Bandet, som består av består av Arne Wang, Nils Johansen, Henning Holm og Ronny Wilhelmsen, er alle dyktige musikere med en svært variert bakgrunn. Som navnet sier, er det populære låter fra Hellbillies som står på programmet. Bandet går på scenen tidlig lørdag kveld. Dørene på Pakkhuset åpner kl 20.00.

1273 - visninger 1 - idag