Hopp til innhold

Bjølsen Valsemølle starter påsken på Pakkhuset

OSLO OG NES: Leif Ottesen og Lars Aas Hansen er sentrale medlemmer av Bjølsen Valsemølle som spiller på Pakkhuset 24. mars. Her fra innspillingen av Kong Vinter.

OBS: NY DATO

Det er nesten blitt en tradisjon at Bjølsen Valsemølle innleder påsken med konsert på Pakkhuset på Årnes. I år er intet unntak. Lørdag 24. mars er det klart for ny konsert med ett av de mest tradisjonsrike rockeband hovedstaden har fostret - med nesbuene Lars Aas Hansen og Leif Ottesen som sentrale medlemmer.

Låter som Vålerenga kjerke, Soria Moria, Vaterland Bru og Kong Vinter har satt spor etter seg i norsk rockehistorie. Konserten til Bjølsen Valsemølle på Pakkhuset i fjor ble en stor suksess. Lørdag før påske bør det bli et nytt, fullt hus på Pakkhuset.

– Møtet med Pakkhuset da vi spilte der første gang for to år siden, var en opplevelse for oss. Vi gleder seg til å spille der igjen, sier frontfigur Trond Ingebrigtsen.

Bandet oppsto i et husokkupantmiljø på Sagene/Bjølsen på 70-tallet og har holdt det gående siden. Dette er rotekte storbyrock med tekster inspirert av Oslo og hendelser i byen. ”Vålerenga kjerke”, som omhandler brannen i 1979, er et godt eksempel på en slik hendelse. Gruppa har mange solide plateutgivelser bak seg.

”Bjølsen Valsemølle er et band som burde vært omtalt på lik linje med Sambandet og Hellbillies, men som av ulike grunner har forblitt et lokalband fra Oslo. Til tross for opptil flere strålende plater de siste årene har lite endret seg”, skrev Aftenpostens anmelder etter skiva, ”Tider skal komme”.

Vi på vår side gleder oss til å oppleve Bjølsen Valsemølle live på Pakkhuset enda en gang. Før påske i fjor hadde over 200 nesbuer og andre tatt veien til Pakkhuset for å oppleve bandet. Billettene kjøper du på nbc.hoopla.no/sales.

2805 - visninger 2 - idag