Hopp til innhold

En herlig tilbakelent kveld på Pakkhuset

Først kommer Nes-bandet 5 For Fun med sine akustiske tolkninger av kjente låter av Henning Kvitnes, Neil Youg og andre storheter. Deretter entrer The Breeze Band scnenen med sin JJ Cale Tribute. Lørdag 10. februar blir en nydelig laidback opplevelse på Pakkhuset.

Mange har nok først og fremst hørt JJ Cale gjennom Eric Claptons stemme – men det er altså JJ Cale som komponerte både «After Midnight», «Cocaine» og andre låter av klassisk format. JJ Cale er ensbetydende med laidback blues og rock, gjerne ispedd en dose country - et musikalsk landskap norske The Breeze rendyrker. Bandet har satt sammen et repertoar som viser bredden i JJ Cales musikalske virke.

5 FOR FUN er et akustisk band med spennende musikere fra Nes. Som navnet sier, startet det hele som et prosjekt mest for moro skyld. Gruppen har imidlertid utviklet seg utrolig bra og har i dag et solid repertoar med låter som publikum vil sette pris på. Noen var så heldige å få oppleve bandet på Pakkhuset i fjor. Da sto låter av Henning Kvitnes, Neil Young med flere på programmet. 5 for Fun består av Arne Wang, Tor Nystrøm, Trond Eriksen, Øyvind Rusten og Per Ivar Lillebråten.

5263 - visninger 1 - idag