Hopp til innhold

To lokale band starter 2018 med et smell

Nyttårsrakettene har knapt stilnet før to lokale band inntar scenen på Pakkhuset. Fønix og Veracruz spilte hos oss for et år siden, trakk fullt hus og skapte stormende jubel. Alle som er glad i melodiøs rock fra 70, 80 og 90-tallet gleder seg til gjensynet.

Veracruz bestr avJohn Arne Paulsen (f.v.) Per Stokkebryn, Sofie Almåsvold, Arild Eriksen, Kristian Bergh og Harald Bach-Gansmo.

Veracruz er et band bestående av musikere fra Nes, Ullensaker og Eidsvoll som spiller meget variert musikk spredt ut over forskjellige sjangere, i hovedsak rock, pop, blues og bluesrock. Medlemmene ble gjenforent på «Historic Band Night» i Pakkhuset i januar 2014 og høstet mange lovord. Publikum kan glede seg til å høre låter av blant andre Santana, Lady Antebellum, Toto, Gary Moore, Avril Lavigne, Stevie Ray Vaughan, Steely Dan, Shania Twain, Mezzoforte, D’Sound, Sting, Paul Simon og Pink Floyd.

Besetningen er Sofie Almåsvold (vokal/perkusjon), Kristian Bergh (vokal), Arild Eriksen (gitar), Harald Bach-Gansmo (keyboards), John Arne Paulsen (bass/vokal) og Per Stokkebryn (trommer).

Fønix har sine røtter helt tilbake til begynnelsen av 1970 årene. Den gang var den en gjeng svært unge Årnes gutter som spilte sammen og turnerte rundt på Østlandet. På midten av 90-tallet oppsto Fønix igjen, supplert med  noen nye medlemmer. Fønix spiller i hovedsak rock fra 1970, 80 og 90-tallet og på Pakkhuset får du høre låter både fra Pink Floyd, Neil Young, Michael Rickfors, De Lillos og Dire Straits.

Gruppa består i dag av Terje Hoemsnes (trommer), Olav Mæhlum (keyboard, vokal), Tore Søgård (bass), Tor Nystrøm (gitar, vokal) og Geir Dølvik (gitar, vokal).

1755 - visninger 1 - idag