Hopp til innhold

Hold på cowboyhatten – romjulsfest med Hilljacks på Pakkhuset

Hold på cowboyhatten, her blir det fart og moro. 5. Juledag er det klart for årets romjulsfest på Pakkhuset. Hilljacks, ett av Norges beste countryband med base i Nes, skal sørge for en heidundranes fest. Pakkhuset har plass til 250 mennesker og romjulsfesten pleier å trekke fullt hus. Det kan lønne seg å kjøpe billett på forhånd.

Fra sin base på Brårud har Hilljacks i løpet av tre år blitt ett av Norges beste countryband. 29. desember står de på scenen på Pakkhuser på Årnes

For Hilljacks har 2017 var et svært aktivt år. Bandet har hatt en mengde spillejobber på alt fra små, lokale puber til store countryfestivaler i Seljord og Skjåk. I tillegg har bandet sluppet to singler og albumet "Redneck Blood" i løpet av året. Musikken er spilt på radiostasjoner både i Skandinavia, Europa og USA. Frontfigurer er vokalist Karina Kvernes og vokalist/gitarist Ronny Pettersen - begge fra Brårud.

Musikalsk har Hilljacks en forkjærlighet for tradisjonell country og har låter fra alle tiår på repertoaret. Kravet er at uansett låtvalg skal det kunne spilles "live" og låte country. Bandet henter mange av låtene fra artister som Alan Jackson, George Jones, Tanya Tucker, Travis Tritt, Martina McBride og Vince Gill. De skriver i tillegg en del låter selv. Utover selve musikken legger Hilljacks mye tid og energi i ett tett og godt kor og bred instrumentering med både mandolin, trekkspill, pedal steel gitar og munnspill på scenen.

Vi gleder oss til å få et nytt Nes-band på scenen. Vi gleder oss til å se deg på Pakkhuset i jula.

1632 - visninger 1 - idag